ono

Referenties

Mond-aan-mond-reclame is nog altijd de beste... Walk the talk :-)

Elke Van Keymeulen, Assistant Store Manager @Delhaize Belgium

Isabelle is een top vrouw die je met de juiste vragen zaken van jezelf laat ontdekken. Ze slaat steeds de nagel op de kop. Wees gerust hoe moeilijk het lijkt om een kronkel te overkomen, Isabelle zal u helpen om een betere versie van jezelf te worden.

Januari 2019

Lees meer

Christophe Van Hove - District Manager @Maxi Zoo Belgium

In 2018 werkte ik in het kader van een coaching project bij Delhaize samen met Isabelle. Ik kan Isabelle omschrijven als een dynamische, resultaatgerichte en professionele coach.


Januari 2019

Lees meer

Jeroen Rochtus Store manager @Delhaize Belgium

Na amper 5 korte sessies van 2 uur voel ik me een andere en betere manager. Isabelle slaagt er in om via de juiste vragen jezelf in vraag te stellen en zo zelf tot oplossingen of betere methoden te komen. Bedankt.


Januari 2019 Lees meer

Arne Vanroose - Recruitment Specialist Engineering @CTRL-F

En daar zit je dan, je doet het wel OK, je vindt het wel OK, maar is het dit uiteindelijk? Tot aan je 67ste? Kan je dat burn-outloos volhouden? Heb je ooit al een talent ontwikkeld in een professionele omgeving? Nee?

Februari 2018

Lees meer

Klaartje Busselot - Textile Designer @Kiiv.be

Daar zat ik dan in mijn zetel me afvragend ‘is dit het nu?’ Mijn man was van job veranderd en ook al werkte hij nu veel meer, hij was gelukkiger. In plaats van de uren af te tellen om naar huis te mogen, zoals we dat vroeger op school deden, had hij het gevoel dat zijn werk er toe deed…

December 2017

Lees meer

Marjolein Demey opvoedster @Kindercentrum Waregem

heel leuke en interessante ervaring. Na een zoektocht van een jaar naar een nieuwe jobuitdaging; veel bijgeleerd over mezelf en wat mijn kwaliteiten zijn binnen het werkveld. Daarnaast is het ook een nadenken over jezelf en hoe anders om te gaan met anderen via de juiste communicatie; de juiste motivatie en je eigen talenten. dank voor deze mooie ervaring!

Oktober 2018

Lees meer

Lore Deviaene, Trainer in lichaamstaal

De coachings sessies bij Isabelle zijn leuk en heel leerrijk. Ze worden gegeven op een heel boeiende manier, zodat het iedere keer weer een plezier is om naar toe te gaan. Het 'Insights Discovery profiel' geeft zoveel nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan en om beter te communiceren met anderen. Dankjewel voor deze nieuwe inzichten!

Lees meer