ono

Arne Vanroose - Recruitment Specialist Engineering @CTRL-F

En daar zit je dan, je doet het wel OK, je vindt het wel OK, maar is het dit uiteindelijk? Tot aan je 67ste? Kan je dat burn-outloos volhouden? Heb je ooit al een talent ontwikkeld in een professionele omgeving? Nee?

Dan zit je misschien niet op de juiste plaats, of ontbeer je enkele cruciale coaching methoden. Een echt talent ontwikkelen kan je enkel als je met passie een job of sommige aspecten hiervan uitvoert.

Ik had mezelf klemgereden bij eerdere carrièrekeuzes en werd daardoor gefrustreerd en professioneel ingesneeuwd. Tot ik via-via de gegevens van Isabelle doorgespeeld kreeg. Met een gezonde scepsis en “baat-het-niet-dan-schaadt-het-niet-houding” klopte ik bij ono aan. Ik had toen nog geen idee hoe sterk mijn professionele horizon verruimd zou worden.

Ik raad het programma van Isabelle aan iedereen aan.

Eerlijk, ik ben enorm geholpen geweest door Isabelle die mij een spiegel voorhield d.m.v. het Insights Dynamics-profiel, haar inzicht als coach en bedrijfsleider, en haar open maar gerichte vragen kreeg ik een blauwdruk van mijn profiel. Via Isabelle leer je jezelf kennen maar dan vanuit verschillende invalshoeken. Je krijgt een leidraad voor jezelf, medewerkers en oversten. Isabelle nuanceert en legt uit, wijst je op je groeipotentieel en biedt suggesties aan ter ontwikkeling. Wat ze niet doet is een verdict stellen. Ze legt je niets in de mond, maar wacht geduldig jouw eigen “aha-erlebnis” af.

Ik raad het programma van Ono aan iedereen aan, zowel aan mensen die het professioneel echt niet meer weten als aan mensen die benieuwd zijn hoe ze nog beter kunnen renderen in dezelfde functie.